03623121919 dan 5692

İç Kontrol İş Akış Süreçleri

OMÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak faaliyete başladığımız günden itibaren üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmiş, uluslararası öğrencilere en iyi şekilde Türkçe öğreterek Türkçeyi bölgesel ve küresel bir güç haline getirme gayreti içerisinde olmuştur. Aynı zamanda eğitim alt yapısına yatırım yaparak sağlıklı büyümeyi ve kaliteli hizmeti kendine görev kabul etmiştir.

Bu merkezde kurulan sosyal ilişkilerle öğrencilerimizin farklı ülkelerden gelerek Türkçe öğrenen arkadaşlarıyla kültürlerarası diyaloğu geliştirmeleri, bu arkadaşlık ilişkileri ile o ülkelere giderek aynı zamanda mesleki bilgi birikimlerini, girişimcilik duygularını ve özgüvenlerini arttırmalarını hedeflenmektedir. Bu surette dünya barışına katkı sunmak en önemli hedefimizdir.