B2 Sınıfı Öğrencileriyle Batıpark’ta Keyifli Piknik Etkinliği

Yazar: Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi | Tarih: 14 Haziran 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezindeki B2 sınıfı öğrencileri, 13 Haziran 2024 tarihinde hocaları Yasemin YALIN'ın eşliğinde Batıpark'ta düzenledikleri piknik etkinliğinde bir araya geldi.

Güzel bir hava eşliğinde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, doğayla iç içe bir ortamda stres atma ve sosyalleşme fırsatı buldular. Piknik boyunca öğrenciler, birbirleriyle daha yakından tanışarak kültürel paylaşımlarda bulundular ve keyifli anlar yaşadılar.

Bu tür etkinlikler öğrencilerin ders dışı zamanlarda da bir araya gelerek Türkçe pratik yapmalarını sağlıyor. Aynı zamanda sosyal ilişkilerini de güçlendiriyor.

Etkinlikte çeşitli oyunlar oynanırken öğrenciler kendi kültürlerinden getirdikleri yiyecekleri de birbirlerine ikram ettiler. Ortaya çıkan sıcak ve samimi atmosfer, öğrencilerin motivasyonunu artırarak öğrenme süreçlerine olumlu bir etki yaptı.

Piknik etkinliği, güzel anılar ve güçlü bağlarla sona erdi. Öğrenciler, bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek Batıpark’tan mutlu bir şekilde ayrıldılar.